OSMANİYE / KADİRLİ - Çukurköprü Ortaokulu

Ekm

KADİRLİ RAM TARAFINDAN OKULUMUZDA PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ekm

Okulumuz eTwinning Kalite Belgesi almıştır. Bu kapsamda İngilizce öğretmenimiz  Günseli PARLAR hanıma,öğrencilerimiz Alperen DEMİRSAN ve İmran DEMİRSAN'a teşekkür ederiz.Ayrıca emeği geçen tüm öğrencilerimize ,okul idaresine ve öğretmen arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Yeni kalite belgeleri için çalışmalarımız devam edecektir.

Haz

Okulumuzda 5 Temmuz 2021 Tarihinden itibaren telefi eğiitimi başlayacaktır. Telafi eğitiminde Afet Eğitimi, İlk Yardım Eğitimi, Fidan Dikimi Eğitimi, Tematik İngilizce Konuşma ,Anadolu Masalları Anlatıcılığı ve Bireysel Sporlar eğitimleri verilecektir. İstekli öğrenciler okul idaresine dilekçe ile başvurabilirler.

Haz

Öğretmenimiz Güven ÖZCAN Bey, öğrencileri Nur KALAYCI ve Sinem ÖZKARAMAN'A bu güzel çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmeni  Gūnseli Parlar tarafından yūrūtūlen Be On Your Guard Against Digitial Risks (Dijital Risklere Karşıni Gardini Al) eTwinning  projesi 14 Haziran 2021 tarihi itibariyle  sonlanmistir. 7 ortak 30 ōğrencinin katılımlarıyla yūrūtūlen projemizde ōğrencilerimiz çeşitli web2.0 araçlarini kullanarak interaktif ūrūnler ortaya çıkarmışlardır. Projemiz sayesinde ōğrencilerimiz dijital dūnyayla alakalı yeni terimler ōğrenmişler, dijital dūnyanin risklerinin farkına varmışlardır. Projemiz için yapılan son anketin sonuçları değerlendirildiğinde ōğrencilerimizin istenen hedeflere ulaştıkları, projede yer almanın ōğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine olumlu katkı sağladığı gōrūlmūştūr.

May

Okulumuz İngilizce  Öğretmeni Günseli PARLAR tarafından 7 Ortak 30 Öğrenci ile yürütülen BE ON YOUR GUARD AGAİNST DİJİTİALRİSKS (dijital risklere karşı gardını al ) projesinin sosyal medya hesaplarıdır. Proje 04.04.2021 Tarihinden itibaren aktif şekilde yürülmektedir.

Nis

Okulumuz ingilizce öğretmeni GÜNSELİ PARLAR kuruculuğunda BE ON YOUR  GUARD AGAINST DIGITAL RISKS (DİJİTAL RİSKLERE KARŞI GARDINI AL!) Projesi yürütülmektedir. Teknolojik gelişmelerin artması ve pandemi döneminin gerekliliği digital platformlarda kalma sürelerini uzatmıştır. Bu süreçte iyi birer internet kullanıcısı olmak ve internette kalma süresini ayarlamak önem kazanmıştır. Bu proje ile digital citizenship ( Dijital vatandaşlık) digital footprint (Dijital ayak izi) ve Cyber bullying (Siber zorbalık) Kavramlarının öğretilmesi öncelikli hedefler arasındadır. Ayrıca bu proje sayesinde öğrencilerimiz güvenli ve bilinçli internet kullanıcısı olmaları sağlanacaktır.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Töreni Yapıldı

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma etkinliği yapıldı.

Ekm

Program öğrencilerimizin hazırladığı günün anlam ve önemine uygun yazılar ve şiirler okunmasıyla tamamlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine DMEDD (Dışişleri Bakanlığı Çalışanlarının Eşlerinin Yardım Derneği) tarafından kırtasiye ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlandı.

May

Okulumuz öğrencileri ile Gaziantep ilinde Hayvanat Bahçesini gezdik.

Mrt

8.Sınıf öğrenci velilerine meslekler ve mesleki eğitim konusunda seminer verildi.

Nis

Öğrencilerimiz okul bahçesine fidan diktiler.